Екс-депутат претендує на мисливські угіддя поблизу Буська

12 Лютого 2013

Приватне підприємство “Мисливське господарство “Верхоли” отримає мисливські угіддя площею 6587,1 га у користування на 15 років. Відповідний проект рішення зареєстровано у Львівській обласній раді.

Директором підприємства є Сосновський Євген, який був депутатом Буської районної ради 5-го скликання. Також на парламентських виборах у 2012 році був офіційним спостерігачем від свободівки Ірини Сех.

ПП “Мисливське господарство “Верхоли” зареєстровано у серпні 2009 року.

Мисливські угіддя, на які претендує “Верхоли”, проходять від роздоріжжя автодоріг Чоп – Київ і Буськ – Яблунівка, автомобільною дорогою в напрямку до с. Яблунівка, через село дорогою до с. Грабово, далі південною стороною кварталів № 38, 39, 41,42 Грабівського лісництва, далі межею між сільськими радами Чаниж та Заводське до автодороги Заводське – Чаниж, дорогою Чаниж – Переволочна через перехрестя з автодорогою Буськ – Берестечко до повороту автодороги на с. Підставки, далі дорогою через с. Боложинів до перетину з автодорогою Київ – Чоп, далі цією дорогою в напрямку до Львова, до роздоріжжя автодоріг Буськ – Яблунівка, виключаючи територію лісового заказника місцевого значення “Гаївський”.