- NGL.media - https://ngl.media -

Громадська організація, створена менше року тому, отримає в оренду майже 5 тисяч га мисливських угідь

30.01.2013 @ 11:19 в Новини

Сокальська районна громадська організація “Патріот плюс” отримає в користування на 15 років 4810 га мисливських угідь. Про це стало відомо з проекту рішення, зареєстрованого у Львівській обласній раді.

Керівником “Патріот плюс”, згідно єдиного реєстру, є Ярослав Возняк. Мешканець Сокаля з такими ж даними реєструвався кандидатом у народні депутати у 2006 році за списком “Партії екологічного порятунку “ЕКО+25%”. Громадську організацію зареєстрували лише 12 березня 2012 року. 

Угіддя, на які претендує “Патріот плюс”, проходять від села Стенятин межею між Стенятинською та Скоморохівською сільрадами до межі Львівської та Волинської областей, далі межею областей до кварталу №23 Сокальського лісництва, межею лісових угідь до межі Боб’ятинської і Лучицької сільрад, включаючи лісові мисливські угіддя кварталів № 20-34 Сокальського лісництва та квартали №13–17 Сокальського ДЛГП «Галсільліс», далі межею Боб’ятинської з Лучицькою, Смиківською, Перв’ятицькою, Тартаківською іСвитазівською сільрадами, далі межами між Стенятинською і Свитазівською, Стенятиською і Скоморохівською сільрадами до с. Стенятин, за виключенням територій власників або користувачів земельних ділянок, на які немає погодження.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/01/30/hromadska-orhanizatsiya-stvorena-menshe-roku-tomu-otrymaje-v-orendu-majzhe-5-tysyach-ha-myslyvskyh-uhid/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.