- NGL.media - https://ngl.media -

“Експрес” дослідив, як Гичка з Дубневичами заробили на томографі 5 мільйонів

22.01.2013 @ 16:48 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ

Фірма Назарія Гички через низку підприємств-“прокладок”, які пов’язані з одіозними депутатами Дубневичами, продала діагностичному центру, який очолював його батько, Михайло Гичка, комп’ютерний томограф. Як відомо, Назарій Гичка також є зятем депутата Львівської облради Богдана Дубневича. Про це повідомляє у своєму розслідуванні газета “Експрес” [1].

У 2008 році за результатами тендеру Львівський обласний клінічний діагностичний центр (ЛОКДЦ) купив медичне обладнання на 18 млн 570 тис. грн у ТОВ “Львівбудмакс”. Серед обладнання було закуплено і комп’ютерний томограф ціною в 10,057 млн грн.

Журналісти зясували, що незадовго до цього той же томограф придбала інша фірма – ТОВ “Оздоровчий центр “Медичний Львів”, однак значно дешевше, за 5 млн 661 тис. грн. Керівником тендерного комітету i головним лікарем діагностичного центру на той час був Михайло Гичка, а одним із засновників фірми “ОЦ “Медичний Львів” – його син Назарій, зять Богдана Дубневича.

Далі томограф, куплений “ОЦ “Медичний Львів”, згідно iз взаємозаліком двох фірм опинився у власності ТОВ “Олімпус К”. Остання продає його відомій за багатьма журналістськими розслідуваннями фірмі ТОВ “Передзвін” вже за 10, 057 млн грн. А вже “Передзвін” продав томограф “Львівбудмаксу”.

Експрес” повідомляє, що усі фірми, що з’явились у цій хитромудрій схемі придбання томографа з рентабельністю оборудки в 100%, тісно пов’язані між собою через людей, які фігурують у їх керівному складі та числяться серед засновників, — це Роман Васьків, Юрій Пастернак, Назарій Гичка та його батько Михайло Гичка, а також брати Дубневичі.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/01/22/ekspres-doslidyv-yak-hychka-z-dubnevychamy-zarobyly-na-tomohrafi-5-miljoniv/

URLs in this post:

[1] “Експрес”: http://www.expres.ua/main/2013/01/21/80854

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.