Ображене управління ЛОДА судиться з Садовим. Тепер в апеляційному суді

18 Січня 2013

Управління розвитку інфраструктури ЛОДА подало скаргу у Львівський апеляційний господарський суд про захист честі та гідності. Відповідач – Львівська міська рада. Про це повідомляється в Єдиному державному судовому реєстрі 17 січня. Наступне засідання призначено на 28 січня 2013 року.

Обласні чиновники образились на мера Львова Андрія Садового за його слова під час прес-конференції 20 вересня 2012 року, на який він, звітуючи про роботу виконавчих органів Львівської міської ради, назвав дане управління корумпованим.

Честь і гідність Управління постраждали від наступних слів Садового: «Ситуація, коли корумповане управління розвитку інфраструктури обласної державної адміністрації, яке відповідає за транспорт, видає наліво-направо тимчасові дозволи для маршрутів між селами через Львів і пускає ними старі, вбиті мікроавтобуси – неприпустима».

У судовому порядку вимагають від «…Львівської міської ради, в особі Садового Андрія Івановича спростувати відомості розміщені на веб-сайті Львівської міської ради як такі, що не відповідають дійсності та порочать ділову репутацію Управління розвитку інфраструктури облдержадміністрації шляхом скликання прес-конференції».

Як відомо, 27 грудня 2012 року Господарський суд Львівської області уже ухвалив зупинити провадження за позовом ЛОДА про спростування інформації Садовим, оскільки в окружному суді розглядають справу уже за позовом Львівської міської ради до ЛОДА про визнання бездіяльності обладміністрації щодо непогодження місць зупинок автобусів приміських маршрутів на території міста Львова. Тому справа, що розглядається у Львівським окружному адміністративному суді може спростувати або підтвердити відомості щодо того, чи управління розвитку інфраструктури ЛОДА безконтрольно видає тимчасові дозволи для маршрутів між селами через Львів і пускає ними старі, вбиті мікроавтобуси.