- NGL.media - https://ngl.media -

У Бродах “курчата” за допомогою гумової стрічки вкрали газу на мільйон гривень

14.01.2013 @ 18:10 в Новини

ПАТ «Львівгаз» відсудив 1 мільйон гривень у ТзОВ «Агрітон», власника птахофабрики у селі Заболотці Бродівського району. Підприємство звинуватили у крадіжці газу, адже протягом двох місяців лічильник на птахофабриці працював вдвічі повільніше завдяки гумовій стрічці. Про це йдеться у рішенні Господарського суду Львівської області від 10 січня, опублікованого в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У рішенні суду зазначено, що 19 червня 2012 року на фабриці було провели обшук і вилучили газовий лічильник. Львівський науково-дослідний інститут судових експертиз провів експертизу і встановив факт стороннього втручання у лічильник. Який полягав у : «виведенні із зачеплення штатних шестерень передачі обертового моменту від валу ротора до валу магнітної муфти та заміні даної передачі на саморобну за допомогою гумової стрічки». Як наслідок, нарахування газу зменшилось вдвічі.

За розрахунком «Львівгазу» птахофабрика в період з 21 квітня по 19 червня 2012 року використала додатково газу на суму 3,4 млн грн. Позов заявлено з вимогою стягнення лише частини боргу у сумі 1 млн грн через відсутність коштів на сплату судового збору від усієї суми боргу.

Протягом десяти днів дане рішення може бути оскаржено.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/01/14/brodivski-kurchata-vkraly-hazu-na-miljon-hryven-za-dopomohoyu-humovoji-strichky/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.