- NGL.media - https://ngl.media -

Янукович хотів купити Тростян за 40 мільйонів гривень

10.01.2013 @ 12:55 в Новини

Сільський голова Славського Михайло Кінаш в інтерв’ю газеті «Високий замок» [1] розповів, що минулого року президент України Віктор Янукович майже придбав гору Тростян.

«Коли при владі була Тимошенко – приходили люди від Тимошенко і казали, ми купимо Тростян. Потім приходили від Януковича. Усім готовий був сприяти, аби тільки вкладали гроші у траси.  […] Від Януковича справді прийшли люди і купили Тростян за 40 мільйонів гривень. Коли вже тендер відбувся і почалися нотаріальні дії, Янукович оголосив, що в Карпатах буде Олімпіада. Після цього усе повернули у власність держави», — сказав Михайло Кінаш.

Гора Тростян висотою 1232 метри знаходиться на відстані двох кілометрів від смт Славське. На горі є схили для катання на гірських лижах в східному, північному та західному напрямках завдовжки від 1500 м до 2000 м, різної складності. Це улюблене місце катання підготовлених лижників, адже гора має складні траси.  На схилах Тростяна крім крісельної дороги є ще й 8 бугельних витягів – два центральних, північний, чотири західних та дитячий бебі-ліфт поблизу центральних витягів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/01/10/yanukovych-hotiv-kupyty-trostyan-za-40-miljoniv-hryven/

URLs in this post:

[1] «Високий замок»: http://www.wz.lviv.ua/ukraine/121724

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.