- NGL.media - https://ngl.media -

Суд відмовив у задоволенні позову прокурора до фірми, яка будувала дорогу до місць полювання Януковича

10.01.2013 @ 09:06 в Новини

Господарський суд Львівської області 3 січня вирішив повністю відмовити у позові прокурора Золочівського району Львівської області до ТОВ Буд-імідж ЛВ”, яке на замовлення „Золочівського лісового господарства” будувало автомобільну дорогу. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Пустомитівська фірма „Буд-імідж ЛВ” за результатами відкритих торгів у жовтні 2011 року виграла тендер на будівництво лісової автомобільної дороги ІІІ типу в Пеняківському лісництві Бродівського району за 1,65 млн грн. Однак прокурор заявив, що фірма завищила ціни на деякі будматеріали. Разом вартість завищення склала понад 365 тис. грн.

Суд встановив, що роботи були виконані та без зауважень прийняті замовником, без перевищення договірної ціни, тому позовні вимоги не підлягають задоволенню.

Як відомо, ТОВ «Буд Імідж ЛВ» у 2011 році також виграло тендер [1] на будівництво доріг у Дніпровсько-Тетерівському лісництві, де любить полювати президент Віктор Янукович. 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/01/10/sud-vidmovyv-u-zadovolenni-pozovu-prokurora-do-firmy-yaka-buduvala-dorohu-do-mists-polyuvannya-yanukovycha/

URLs in this post:

[1] виграло тендер: http://nashigroshi.org/2011/10/05/prydbanu-bez-tendera-dorozhnyu-sumish-zakatayut-v-myslyvskyj-shlyah-yanukovycha/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.