Суд зобов’язав “Львівську залізницю” виплатити 617 тисяч боргу за болти і гайки

28 Грудня 2012

Господарський суд Львівської області 26 грудня задовільнив позов ТОВ “Індастріал-Інвест” до ДТГО “Львівська залізниця”. Суд вирішив стягнути з залізничників майже 617 тис. грн заборгованості. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Окрім того, “Львівська залізниця” має заплатити київській компанії понад 7 тис. грн пені, 10 тис. за послуги адвоката та майже 12,5 тис. – судового збору з розстрочкою виконання рішення суду рівними частинами на три місяці.

У судовому рішенні вказано, що 8 травня “Львівська залізниця” та “Індустріал-Інвест” уклали договір про поставку товару. Компанія виконала свої зобов’язання, однак залізничники так і не розрахувалися. Як повідомив представник відповідача в суді, залізниця знаходиться у скрутному матеріальному становищі, має значну кредиторську заборгованість перед контрагентами за договорами.

ТОВ “Індастріал-Інвест” у 2012 році перемагала у кількох тендерах Служби матеріально-технічного постачання “Львівської залізниці” на постачання сталевих листів, катанки та болтів з гайками та шайбами.