- NGL.media - https://ngl.media -

Басейн Львівської облради обходиться в півмільйона на рік

28.12.2012 @ 19:34 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ

Львівська облрада передбачила півмільйона на утримання власного басейную Про це 28 грудня на сесії Львівської облради заявила депутат від «Фронту змін» Ганна Костюк — повідомляє ІА ZIK [1].

«Коли ми говоримо про витрати, які йдуть на утримання Верховної Ради, у мене є бажання, щоб Львівська облрада не уподібнювалася ВРУ. Протягом двох років видатки на утримання Львівської облради зростають. Цього року видатки на утримання облради зросли на суму понад мільйон до минулого року», – повідомила Ганна Костюк у коментарі журналістам.

За її словами, видатки на протокольно-масові заходи у 2010 році були передбачені у сумі 250 тис. грн, то цього року вони зросли до 550 тис. грн. Таку ж суму облрада затвердила на заходи Львівської ОДА.

«Я відкрила для себе те, що виявляється Львівська облрада має у своєму обслуговуванні басейн. На моє запитання керуючий справами облради повідомив, що це якась помийна яма, яка не вартує уваги, щоб про неї говорити. Коли я подивилася видатки витрат на цей басейн, виявилося, що ця помийна яма обходиться у понад півмільйона на рік», – повідомила Костюк.

Депутат переконана, що 8 млн грн на утримання апарату Львівської облради при нинішньому бюджеті – це немалі кошти. «Кожного дня апарат облради витрачає 10 пачок паперу, миє 1,6 машини на мийці, кожна з п’яти машин проїжджає 160 км щодня. Окрім того, облрада має 99 тис. видатків на не зрозумілі ні для кого дослідження. Ведення бухгалтерського обліку і консультування з бухгалтерського обліку обходиться у 25 тис. грн. У видатки облради входить сума на отримання громадських організацій – асоціації «Ради Львівщини» та асоціації «Регіон Карпати». Ці видатки можна скоротити на 1,7 млн грн і скерувати їх на інші потрібні цілі», – пояснила Костюк.

За її словами, басейн Львівської облради розміщений на вул. Глінки, 12 у Львові. Він призначений для обслуговування перших осіб держави.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2012/12/28/basejn-lvivskoji-oblrady-obhodytsya-v-pivmiljona-na-rik/

URLs in this post:

[1] ІА ZIK: http://zik.ua/ua/news/2012/12/28/386590

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.