Земля пухом

У Львові нема вільної безкоштовної землі. Нема для тих, хто не довідався, де вона є. А у нашому місті про такі ділянки знає чоловік Ганни Герман, депутат Львівської облради та суддя Верховного суду України.
24 Грудня 2012


У Львові нема вільної
безкоштовної землі. Нема для тих, хто не довідався, де вона є. А у нашому місті про такі ділянки знає чоловік Ганни Герман, депутат Львівської облради та суддя Верховного суду України.

Хто хоч раз пробував отримати у Львові гарантовані державною безкоштовні сотки землі, розуміє про що йде мова. Ви нічого не отримаєте, поки точно не вкажете місце розташування ділянки. В інакшому випадку заява про отримання землі буде роками припадати пилом. Втім щороку у Львові десятки людей стають власниками землі. Як от суддя Валентин Государський. Ці щасливчики якимсь дивом знають. І не діляться цим знанням з іншими. 

13 грудня цього року Львівська міська рада своєї ухвалою знову визначила перелік знаючих громадян. Їм затвердили технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельні ділянки та передаються у власність та спільну сумісну власність.

Знайомтесь – Володимир Тістик, депутат Львівської облради від ВО “Свобода”, директор ТОВ “Володар”, власник автомобілів Range Rover та Toyota Land Cruiser. Має будинок, на руці носить Longines, говорить по Vertu. Тепер він ще й отримає у власність ділянку в 10 соток на вулиці М. Черемшини, 29-б біля саду Цетнерівка.

Ще один у списку – Гриців Михайло Іванович. Людина з таким же імям працює суддею Верховного суду України. Родом з Жидачівського району Львівської області, працював у львівських судах. Матиме понад 6 соток на Корсунській, 18-б.

Завершує хіт-парад щасливчиків Сергій Герман — чоловік Ганни Герман, народного депутата від Партії регіонів, який отримає на Свенціцького, 7 клапоть для обслуговування гаража.

Повний список щасливчиків.