- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма, створена два з половиною місяці тому, отримала без конкурсу замовлення на 3 млн грн

13.12.2012 @ 09:40 в Новини

Головне управління житлово-комунального господарства ЛОДА без проведення повноцінних торгів замовило реконструкцію споруд водопостачання та знезараження води для м. Мостиська за 1,74 млн грн (без ПДВ) у ТОВ “Група компаній “Енергомонтаж”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

В обгрунтуванні застосування процедури закупівлі в одного учасника сказано, що “водоочисні споруди знаходяться у вкрай незадовільному стані, введені в експлуатацію у 1950 році”, тому виникла нагальна потреба їх відремонтувати.

Львівське ТОВ “Група компаній “Енергомонтаж” зареєстрували 17 вересня 2012 року. Саме цього дня комісія склала акт, що мостиські водоочисні споруди “у вкрай незадовільному стані”.

У мережі Інтернет відсутня інформація про попередній досвід цієї компанії, окрім ще одного тендеру, який компанія виграла за такою ж схемою. Замовником робіт знову виступило Головне управління житлово-комунального господарства ЛОДА, яке у жовтні 2012 року за процедурою закупівлі в одного учасника обрало дану компанію виконавцем реконструкції системи водопостачання у Турці. Сума договору становила 1,38 млн грн (без ПДВ). В обидвох випадках відсутня інформація, чому виконавцем робіт обрали саме “Групу компаній “Енергомонтаж”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2012/12/13/firma-stvorena-dva-z-polovynoyu-misyatsi-tomu-otrymala-bez-konkursu-zamovlennya-vid-oblderzhadministratsiji-na-3-mln-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.