Садовий далі не хоче платити за фільм клубу велотуристів

03 Грудня 2012

Господарський суду Львівської області поновив провадження у справі за позовом ГО «Клуб велотуристів друзів пригоди «Рух» до виконавчого комітету та Департаменту гуманітарної політики Львівської міськради про стягнення майже 41 тис. грн. Про це повідомляє Єдиний державний реєстр судових рішень.

Як зазначається в ухвалі, 9 листопада цього року провадження зупинили у зв’язку з призначенням комплексної судово-технічної експертизи документів та експертизи матеріалів і засобів відеозвукозапису. Однак Львівський НДІ судових експертиз повідомив, що у них відсутні спеціалісти для вирішення поставлених запитань. Відтак наступне судове засідання у справі відбудеться о 12 годині 18 грудня.

Відомо, що “Клуб велотуристів друзів природи «Рух» виступав партнером ЛМР у проекті “Створення туристично-інформаційної інфраструктури у Львові”, який на 90% фінансувався коштом гранту Європейського Союзу (683 тис. євро). Клуб велотуристів вимагає стягнення з міськради заборгованості за розробку технічного завдання з ознакування міста та створення фільму на CD за результатами проекту 4-ма мовами (українською, польською, англійською, російською).