Фірма Дубневичів без конкурсу продала міськраді піскосуміш

15 Листопада 2012

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради за процедурою закупівлі в одного учасника придбала в ТзОВ “АПП “Львівське” піскосоляну суміш на 410 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

В обгрунтуванні застосування процедури закупівлі в одного учасника сказано, що у серпні 2012-го року було проведено повноцінний конкурс із закупівлі, під час якого переможцем було визнано ПП “Мірт”. Однак у жовтні цього року “ПП «Мірт» листом повідомило про неможливість виконати договір у зв’язку з не передбаченими обставинами. Враховуючи прогнозоване погіршення погодних умов (пониження температури та снігові опади) та завершення бюджетного року провести процедуру відкритих торгів з дотриманням строків немає можливості”. Другим учасником було ТзОВ “АПП “Львівське”, тому піскосуміш закупили в них по тій же ціні.

Також ТзОВ “АПП “Львівське” за результатами відкритого конкурсу продало сіль Галицькій райадміністрації Львова на суму 181,5 тис. грн.

Власниками ТзОВ “АПП “Львівське” є брати Дубневичі. Згідно витягу з ЄДРПОУ, Ярослав та Богдан Дубневичі внесли до статутного фонду компанії по 15 тис. грн.